Kontakt os på post@kryb-vaek.dk eller ring på 7023 6365

rotte brunNår vi taler om rotter i Danmark, er det ofte den brune rotte, vi taler om, også kaldet vandrerotten. Den brune rotte har som voksen en samlet længde på ca. 45 cm, hvoraf de ca. 20 cm. er hale. Farven kan variere meget, men oversiden er hyppigst mørkebrun eller gråbrun og undersiden hvidlig til ensfarvet grå, vægten er mellem 250-350g

I milde vintre og inde i bygninger kan rotten formere sig hele året og i gennemsnit får en hunrotte 3-5 kuld med 4-12 unger om året. Rotter er kønsmodne, når de er ca. 3 mdr. gamle og drægtigheden varer i 22 dage. Så få rotter kan meget hurtigt blive til mange rotter. Man regner med 2 rotter kan blive til ca. 800 på et år under gunstige vilkår.

Rotten lever til fulde op til deres ry som smittebærere og –spredere, især fordi de ofte holder til i kloaker.

Rotter holder til næsten overalt, og de kan forårsage stor skade på bygninger. De kan gnave i ledninger, grave gange under huse, ødelægge isolering og dampspærre mm. En rotte kan gnave i alle materialer, som er blødere end marmor. Rotter er kort sagt til stor gene.

​En rotte, der dør inde i et hus, kan give en ulidelig lugtgene, der kan vare ved i flere måneder. Så ved rottebekæmpelse indendørs er det væsentlig at fange rotterne i fælder, hvis det er muligt.

Kryb-væk anbefalde, at man sætter en rottespærre i kloaken, hvis man bor i område med mange forekomster af rotter, da dette forhindre den mest brugte adgang til huse. (kontakt lokal kloakmester for yderliger info).

Kryb-væk har stor erfaring med sikringsaftaler til både landbrug, fødevarevirksomheder og institutioner – i enkelte tilfælde også med private. Vi opnår meget gode resultater med at få fjernet alle rotter fra en ejendom, så der ikke opstår problemer med smittefare. Derudover har vi frit tilkald ved det mindste tegn på rotter. Vores mange års erfaring og alsidige metoder til rottebekæmpelse giver dig den bedste service på markedet.

luft

Skal vi komme i en fart?

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

Hovedafd.: 7023 6365  •  Jylland/Fyn: 2261 6365  •  Sjælland: 4094 6713

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL