Kontakt os på post@kryb-vaek.dk eller ring på 7023 6365

borebilleHos Kryb-væk skadedyrsbekæmpelse har vi mange års erfaring og stor ekspertise i bekæmpelse af borebiller. Vi tilbyder borebillebekæmpelse på både Fyn, Sjælland og i Jylland, så uanset hvor du bor henne i landet, kan vi hjælpe dig med at slippe af med borebillerne.

Borebillebekæmpelse udføres
Behandlingen udføres altid af vores dygtige og professionelle fagfolk, der ved, hvad de gør angående borebillebekæmpelse.

Vi udfører bekæmpelse af borebiller i private boliger, kirker, landbrugsejendomme og lignende.

Vi kan både udføre bekæmpelse af borebiller, ligesom vi også kan tilbyde rådgivning og vejledning, hvis du er i gang med enten at købe eller sælge en bolig, hvor der har været angreb af borebiller. Vi tilbyder også rådgivning og vejledning, i forbindelse med boligkøb eller salg, vedrørende ejendomme der har haft angreb af borebiller.

borebilleangrebSådan udfører vi borebillebekæmpelse
Når vi udfører bekæmpelse af borebiller, behandler vi altid træet mindst to gange. Vi anvender kun godkendte bekæmpelsesmidler, og de steder hvor der er behov for det, bliver der behandlet en tredje gang.

Vi skaber et holdbart og langvarigt resultat, som vi kan stå inde for, hvorfor vi tilbyder 8 års garanti på borebillebekæmpelse.

Kontakt os vedrørende bekæmpelse af borebiller
Kontakt os på telefon 70 23 63 65 eller skriv til vores e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har brug for professionel borebillebekæmpelse.​

luft

Skal vi komme i en fart?

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

Hovedafd.: 7023 6365  •  Jylland/Fyn: 2261 6365  •  Sjælland: 4094 6713

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL