Kontakt os på post@kryb-vaek.dk eller ring på 7023 6365

loppe 190Der findes ca. 60 forskellige lopper i Danmark, hvoraf halvdelen kan bide mennesker. De kan være fra 1-6 mm lange. De har ingen vinger, men de kan springe meget langt – helt op til 30 cm. Loppen bor på sit værtsdyr – ofte en hund eller kat.

Den mest almindelige type er kattelopper.​

Lopper kan være et stort problem i private hjem, udlejningshuse, sommerhuse eller fraflyttede lejligheder. Lopper udgør et særligt problem i beboelser, hvor der ingen værtsdyr er.

En loppe kan lægge 1000 æg. Loppens udvikling går fra larve til puppe til loppe, og loppen kan i puppestadiet ligge i dvale fra 2 uger til mange måneder. Det er i dette stadie, at bekæmpelsen udgør en særlig udfordring.

Kryb-væk har udviklet sin egen bekæmpelsesmetode og bekæmper altid med to bekæmpelsesmidler – den ene hurtigvirkende og den anden langtidsvirkende, for så effektivt som muligt at fjerne lopperne.

Det kan være nødvendigt at gentage behandlingen efter ca. 14 dage. Kryb-væk giver garanti efter anden behandling, forudsat at kunden har fulgt Kryb-væks anbefalinger i forbindelse med behandlingen, fx at evt. kæledyr får en loppebehandling samtidig med at boligen behandles.​

luft

Skal vi komme i en fart?

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

Hovedafd.: 7023 6365  •  Jylland/Fyn: 2261 6365  •  Sjælland: 4094 6713

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL