Kontakt os på post@kryb-vaek.dk eller ring på 7023 6365

muldvarpMuldvarpe er insektædere ligesom pindsvin og spidsmus. Hovedføden er regnorm, men de spiser også store mængder insektlarver.​

Muldvarpen får normalt et kuld unger omkring maj/juni. Gennemsnitlig får de 4 unger pr. kuld, men det kan variere meget.

Når ungerne flytter hjemmefra, vandrer de rundt for at etablere sig i deres eget gangsystem. I begyndelsen laver de mange gange lige i overfladen af jorden, og mange tror fejlagtigt, at der er tale om mosegrise. Men det er ofte unge muldvarpe, som ikke har kræfter til at arbejde sig dybt ned i jorden.

Hvis det drejer sig om mosegrisen, er der åbne huller for ca. hver ½ meter af gangsystemet. Det kan være meget svært at se, hvilke dyr det drejer sig om, da begge kan overtage gangsystemer fra hinanden.

mosegris gulerodMosegrisen er planteæder og spiser løg og rødder, så de kan lave store skader på planter i haven. Hvis der er gnavet i forbindelse med underjordisk aktivitet er det mosegrisen, der har været på spil.

Der er normalt ikke mere end 10-12 muldvarpe pr. hektar,med mindre det er sidst på sommeren, hvor der er unger. Det vil sige, at i en normal have på 1000 m² er der ikke mere end 1-3 muldvarpe, selvom der er 100 muldvarpeskud.

Problemet med bekæmpelse af muldvarpe er, at de er slemme til at flytte ind i forladte og bekæmpede gangsystemer, som de så overtager derefter.

Kryb-væk er i stand til at lave bekæmpelse af muldvarpe og mosegrise året rundt. Dog er der ved muldvarpe en undtagelse, hvis der er hård frost.

mosegris

Kryb-væk kan lave serviceaftaler på bekæmpelse af muldvarpe og mosegrise. Alternativt kan vi tilbyde et koncept med 3 behandlinger eller blot en enkelt behandling, hvis mindre er påkrævet. Kontakt os for mere information.​

luft

Skal vi komme i en fart?

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

Hovedafd.: 7023 6365  •  Jylland/Fyn: 2261 6365  •  Sjælland: 4094 6713

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL