Kontakt os på post@kryb-vaek.dk eller ring på 7023 6365

hvepsHos Kryb-Væk skadedyrsbekæmpelse tilbyder vi professionel bekæmpelse af hvepsebo i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

​I Danmark findes der mange forskellige slags hvepse og gedehamse. De mest karakteristiske og velkendte typer har en sort- og gulstribet bagkrop, der er forbundet med forkroppen med en tynd stilk.

Et bo etableres i det spæde forår af én dronning. Dronningens larver udvikler sig i løbet af en måneds tid til arbejdere. Senere på sommeren udvikles hanner, droner og nye dronninger som befrugtes, hvis man ikke udfører bekæmpelse af hvepsebo.

​Boet udvides normalt til 1.000–2.500 individer, i enkelte tilfælde helt op til 6.000 individer i ét bo. Kun dronningen overvintrer, men de seneste år har vi fjernet aktive boer helt hen i november måned.

​Vi oplever en stadig større aktivitet af stor gedehams, der er Danmarks mest giftige insekt. De er aktive efter mørkets frembrud og meget aggressive i og omkring boet.

​Der er 7 slags gedehamse i Danmark.

​​
Garanti på fjernelse af hvepsebo
Hos Kryb-Væk har vi stor ekspertise og erfaring i bekæmpelse af hvepsebo og gedehamsebo.

​Vores dygtige fagfolk udfører altid bekæmpelse af hvepsebo med godkendte midler, og vi giver garanti på alle behandlinger.

Hvis der er aktivitet i boet tre dage efter bekæmpelse af hvepsebo, genbehandler vi uden ekstra beregning. Denne garanti giver vi, uanset om boet er placeret synligt eller skjult.​

​​
​Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre mere om vores bekæmpelse af hvepsebo, er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon 22 61 63 65 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

luft

Skal vi komme i en fart?

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

Hovedafd.: 7023 6365  •  Jylland/Fyn: 2261 6365  •  Sjælland: 4094 6713

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL