Kontakt os på post@kryb-vaek.dk eller ring på 7023 6365

hvepsHos Kryb-væk skadedyrsbekæmpelse tilbyder vi professionel bekæmpelse af hvepsebo i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

​I Danmark findes der mange forskellige slags hvepse og gedehamse. De mest karakteristiske og velkendte typer har en sort- og gulstribet bagkrop, der er forbundet med forkroppen med en tynd stilk.

Et bo etableres i det spæde forår af én dronning. Dronningens larver udvikler sig i løbet af en måneds tid til arbejdere. Senere på sommeren udvikles droner og nye dronninger som befrugtes, hvis man ikke udfører bekæmpelse af hvepsebo. Disse dronninger overvintrer og etablerer nye bo om foråret.

​Boet udvides normalt til 1.000–2.500 individer, i enkelte tilfælde helt op til 6.000 individer i ét bo. Kun dronningen overvintrer, men de seneste år har vi fjernet aktive boer helt hen i november måned.

​Vi oplever en stadig større aktivitet af stor gedehams, der er Danmarks mest giftige insekt. De er aktive efter mørkets frembrud og meget aggressive i og omkring boet.

​Der er 7 slags gedehamse i Danmark.

​​
Garanti på fjernelse af hvepsebo
Hos Kryb-væk har vi stor ekspertise og erfaring i bekæmpelse af hvepsebo og gedehamsebo.

​Vores dygtige fagfolk udfører altid bekæmpelse af hvepsebo med godkendte midler, og vi giver garanti på alle behandlinger.

Hvis der er aktivitet i boet tre dage efter bekæmpelse af hvepsebo, genbehandler vi uden ekstra beregning. Denne garanti giver vi, uanset om boet er placeret synligt eller skjult.​

​​
​Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre mere om vores bekæmpelse af hvepsebo, er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon 22 61 63 65 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

luft

Skal vi komme i en fart?

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

Hovedafd.: 7023 6365  •  Jylland/Fyn: 2261 6365  •  Sjælland: 4094 6713

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL