Kontakt os på post@kryb-vaek.dk eller ring på 7023 6365

myre sort haveMyrer er sociale insekter, der danner flerårige boer; også kaldet samfund. Der findes cirka 50 arter af myrer i Danmark. Den mest almindelige er den sorte havemyre på mellem tre og fem millimeter. Hos Kryb-væk tilbyder vi professionel myrebekæmpelse i Jylland, på Sjælland og på Fyn, hvis du er hårdt plaget af myreangreb.

Et myrebo kan rumme fra 1.000-10.000 medlemmer og findes under jorden. Myrerne gør normalt kun skade i forbindelse med deres bo, hvor de fx kan skabe så fugtige forhold, at træ bliver beskadiget.

Et sikkert tegn på, at man har et myrebo under ens hus, er store mængder af flyvemyrer indendørs. Selvom myrerne ikke er til direkte skade, kan de dog være kilde til stor irritation, og så er det nødvendigt med myrebekæmpelse.

Et andet muligt myrebekendtskab er Faraomyrer på to til tre millimeter. Disse myrer er lysegule til gulbrune og altædende. De foretrækker 27-30 grader i boet og findes derfor kun indendørs nær varmekilder.

Et samfund af Faraomyrer kan komme til at bestå af mere end én million myrer. Faraomyrer er svære at bekæmpe, da rækken af godkendte bekæmpelsesmidler er blevet indskrænket på grund af skærpede EU-krav de seneste år.

Faraomyrer er svære at bekæmpe, men Kryb-væk har et godkendt hormonmiddel som har vist sig meget effektivt. Behandling med sprøjtemiddel skal ikke bruges i bekæmpelse mod faraomyrer.

 

Miljøvenlig myrebekæmpelse
Hos Kryb-væk skadedyrsbekæmpelse har vi udviklet vores eget system til myrebekæmpelse. Dette giver os mulighed for at give garanti på behandlingen, der består af flere former for bekæmpelsesmidler. Vores myrebekæmpelse og -midler er naturligvis miljøvenlige og ufarlige for mennesker og kæledyr.

Vi tilbyder selvfølgelig samme service til private som til institutioner og virksomheder. Institutioner og virksomheder kan med fordel tegne flerårige kontrakter på myrebekæmpelse.


Kontakt os for at høre mere
Har du behov for myrebekæmpelse, skal du bare ringe til os på telefon 22 61 63 65. Du er også altid velkommen til at skrive til vores e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

luft

Skal vi komme i en fart?

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

Hovedafd.: 7023 6365  •  Jylland/Fyn: 2261 6365  •  Sjælland: 4094 6713

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL