Kontakt os på post@kryb-vaek.dk eller ring på 7023 6365

rotter affald

Verden er fuld af dyr. Nogle betragter man som skadedyr og andre som nyttedyr. Om et dyr er et skadedyr eller et nyttedyr kommer an på hvor det befinder sig. F. eks. er en muldvarp et nyttedyr i en skov, medens det er et skadedyr på en græsplæne. En humlebi bekæmper man normalt ikke da de er fredelige, men hvis boet er i en børnehave hvor børnene bliver stukket, er det nødvendigt at bekæmpe det. På samme måde er nogle mennesker rædselslagne for edderkopper, medens andre er ligeglade med dem.

Nogle skadedyr kan man selv kan bekæmpe, hvis man har mod på det, medens det ved andre kan være enten ulovligt eller meget svært at bekæmpe dem. Under bekæmpelse kan man se hvilke dyr man typisk selv kan bekæmpe og ikke mindst hvilke metoder der ikke virker.

Nedenfor findes en beskrivelse af de mest gængse skadedyr som vi bekæmper. De kan deles op i gnavere og insekter. Blandt gnavere bekæmper vi muldvarp, mosegris, mus og rotter. Her er rotter det eneste dyr hvor loven kræver at man har professionelle til at hjælpe sig med at bekæmpe. Heldigvis er det på kommunens regning.

Blandt insekterne bekæmper vi hvepse, myrer, væggelus, lopper, borebiller, tæppebiller, møl, kakerlakker og edderkopper. Udover gnavere og insekter bekæmper vi også mår.

Udover beskrivelserne omkring de enkelte skadedyr kan man også benytte skadedyrsguiden til at identificerer sit skadedyr. Hvis det ikke er nok, så send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med et vellignende foto af skadedyret samt en beskrivelse af hvor det findes, så fortager vi identifikation.

Ønskes der bekæmpelse så mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på telefon +45 2966 4852.

Du er altid meget velkommen til, at kontakte Kryb-væks erfarne fagfolk for en uforpligtende snak om mulighederne for skadedyrsbekæmpelse og forebyggelse.​

 

Kryb-væk tilbyder effektiv bekæmpelse af følgende skadedyr:
Bananflue
Bi (bekæmpes kun, hvor de ikke er tilgængelige for en biavler, fx i hulmure, træstammer m.m.)
Borebiller
Bænkebider (forekommer ved store fugt problemer og kan være meget vanskelige at fjerne)
Dræbersnegl (Iberisk skovsnegl)
Duemide
Duer (opsætning af duepigge/net, desinfektion, skydning, fældefangst)
Edderkop
Græsflue
Humlebi
Hvepse
Kakerlakker
Klan (alle former)
Klyngeflue
Kornsnudebille
Lopper
Lysolbille
Løbebille
Mide
Murbi
Mus (samme sikring tilbydes, som ved rottebekæmpelse)
Muldvarpe
Myrer
Møl
Mår
Rismelbille
Rotter
Ræv
Skolopendre
Snegle
Sølvfisk (sølvkræ)
Væggelus
Ørentvist

Skydning af hare, rådyr og krondyr

 

luft

Skal vi komme i en fart?

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

Hovedafd.: 7023 6365  •  Jylland/Fyn: 2261 6365  •  Sjælland: 4094 6713

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL