Kontakt os på post@kryb-vaek.dk eller ring på 7023 6365

hvepsebo1

Så er foråret kommet og med det er hvepsedronningerne vågnet op og har startet opførelsen af et nyt hvepsebo. Lige nu er det ganske lille men i løbet af nogle måneder vokser det sig stort.

Man kan, med mindre man er allergisk overfor hvepse og bier, derfor godt selv fjerne et hvepsebo hvis det hænger tilgængeligt. Man kan også lade det hænge i det hvepsene lever af proteiner i denne årstid og det meste af sommeren. Hvepselarverne fodres med fluer og andre flyvende insekter.

hvepsebo2

Senere på sommeren når den nye dronning flyver afsted med dronerne for at parre sig skifter hvepsene karakter. Det opsøger alt hvad der er sødt og bliver meget aggressive. Til den tid er de altså både en pestilens, farlige og boet er rigtig stort. En farlig blanding hvis man selv vil forsøge sig med at fjerne et hvepsebo.

På billederne ses typiske hvepsebo fra juli måned i hvert deres skur. Kryb-væk blev tilkaldt fordi beboerne ikke kunne gå i fred i skuret længere, og uden det rette beskyttelsesudstyr bør man ikke gå i gang med selv at fjerne disse hvepsebo.

Skal vi komme i en fart?

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

Hovedafd.: 7023 6365  •  Jylland/Fyn: 2261 6365  •  Sjælland: 4094 6713

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL